Dit zijn de voordelen van een prepaid simkaart!

Zodra je op zoek bent naar een simkaart voor je telefoon kom je er al snel achter dat je twee mogelijkheden hebt: je koopt een prepaid simkaart, of sluit een mobiel abonnement af. Beiden hebben ze voordelen en worden vaak gekozen. Prepaid is de beste keuze als jij je telefoon niet zo vaak gebruikt. Of als je wel bereikbaar wilt zijn, maar weinig minuten of MB’s verbruikt. Met prepaid koop je vooraf tegoed om te bellen en te internetten, je zit dus helemaal nergens aan vast! Lees snel verder om erachter te komen of je misschien toch beter je telefoon abonnement kunt opzeggen.

1.  Je hebt geen onverwachte kosten

Een van de grootste voordelen van een prepaid belbundel is dat je precies weet hoeveel je kwijt bent aan sms’jes, belminuten en data. In tegenstelling tot prepaid kun je met een mobiel abonnement gemakkelijk over je bundel heen gaan. Dan kan het zomaar eens voorkomen dat je de volgende maand een hoge rekening kan verwachten. Bij prepaid geldt: op is op. Je hebt met een prepaid meer inzicht in wat je uitgeeft en kunt hier makkelijker iets aan doen.

2.  Met prepaid ben je flexibel

Bij een prepaid simkaart is er geen sprake van een vast contract, waardoor je zelf bepaalt wanneer je kosten maakt door op te waarderen. Wil je de kaart even niet gebruiken? Dan maak je in dit geval ook geen kosten. Een prepaid kaart kun je vervangen wanneer je wilt, omdat je dus geen rekening hoeft te houden met een contract. Dit maakt het eventueel overstappen naar een abonnement eenvoudig. Aangezien nummerbehoud altijd mogelijk is, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je jouw telefoonnummer verliest.

3.  Het is goedkoper bij weinig gebruik

Mobiele abonnementen kosten snel al €10,- per maand, terwijl dat als je jouw data weinig gebruikt toch nog redelijk duur is. Een prepaid belbundel is daarom voor degenen die minder hun telefoon gebruiken een goed alternatief. Dit komt doordat je geen vaste kosten hebt. Sluit je een abonnement af, dan betaal je sowieso iedere maand voor je bundel. Met een prepaid simkaart kun je voor een paar euro dan toch weer de hele maand vooruit.

Ga jij voor een prepaid simkaart?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er vele voordelen bij het hebben van een prepaid simkaart. Je hebt onder andere geen onverwachte kosten meer, het is goedkoper bij weinig gebruik en zit niet meer vast aan een contract. Kom je er na het lezen van dit artikel achter dat je jouw mobiele abonnement beter kunt opzeggen. Dan kun je gemakkelijk en snel jouw abonnement bij Lebara opzeggen. Tegenwoordig zijn er veel online opzegservices, zoals Xpendy  waarbij het opzeggen van jouw abonnementen snel gaat. Wat moet jij dan doen? Jij vult jouw NAW-gegevens in en jouw opzegbrief wordt direct automatisch gegenereerd. Je kunt dan jouw opzegbrief aangetekend laten verzenden. Geen wachttijden, geen gedoe; abonnementen opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Disclaimer
OpwaarderenLebara.nl is niet van Lebara of aanverwant bedrijf, maar een onafhankelijke website. De site geeft informatie over Lebara en verwijst enkel naar Lebara. Er worden geen aanschaffen op of van opwaarderenlebara.nl gedaan en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige zaken.

Beoordeling

5/5

 Onafhankelijk

 Informatief

 Advies

 © 2022 opwaarderenlebara.nl – All rights reserved.