Hoe hou je jouw kamer netjes? 

Je slaapt het beste in een nette en schone kamer op een goed matras, dat is iets wat iedereen weet. Een anti-allergie matras kun je aanschaffen via Una Matras, maar hoe zorg je er nou voor dat je kamer netjes blijft? Met de tips die je in dit artikel leest, hou je jouw kamer proper zonder overdreven veel moeite. Lees dus zeker eventjes verder!

Laat het niet te rommelig worden

In plaats van alles opruimen uitstellen tot één grote opruimklus, kan je regelmatig wat kleine dingen opruimen. Laat bijvoorbeeld geen vuile kleding op de grond liggen, maar doe dit meteen in de wasmand. Ook doe je lege verpakking en ander afval meteen in de prullenbak. Wanneer je dit volhoudt, zul je zien dat je kamer een stuk minder snel heel rommelig wordt en dat is wat je graag wilt. 

Neem afstand van overbodige spullen op je kamer

Je kamer is echt een plek om goed tot rust te komen. Het moet daarom netjes zijn en het is niet de bedoeling dat er overal kleine spulletjes liggen die eigenlijk al heel lang niet meer zijn gebruikt. Om dit probleem op te lossen, gooi je de overbodige spullen op je kamer gewoon weg. Het heeft namelijk geen nut om dingen te houden die je toch niet meer gebruikt. 

Maak iedere dag je bed op!

De vloer moet leeg zijn, omdat dit één van de eerste dingen is die je ziet als je de slaapkamer binnenkomt. Buiten de vloer is het bed zelf ook iets wat erg opvalt. Zorg er daarom voor dat je deken niet opgefrommeld ergens op het bed ligt. Gooi het dekbed iedere dag lekker open zodat het kan luchten. Buiten dat dit hygiënisch is, ziet het er ook nog eens netjes uit!

Een opgeruimde kledingkast hoort bij een opgeruimde kamer

Pluis eens in de zoveel tijd je kledingkast eens goed uit. Haal alles wat je niet meer mooi vindt of niet meer past uit de kast. Het heeft namelijk geen zin om kleding te houden die je toch niet meer aantrekt. Wanneer je dit opruimt, zorg je ervoor dat de klerenkast overzichtelijk blijft en je steeds weer nieuwe ruimte creëert voor nieuwe kleding die je wel draagt.

Disclaimer
OpwaarderenLebara.nl is niet van Lebara of aanverwant bedrijf, maar een onafhankelijke website. De site geeft informatie over Lebara en verwijst enkel naar Lebara. Er worden geen aanschaffen op of van opwaarderenlebara.nl gedaan en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige zaken.

Beoordeling

5/5

 Onafhankelijk

 Informatief

 Advies

 © 2022 opwaarderenlebara.nl – All rights reserved.