Stijlen met de Dyson Corrale

Maak je haar stijl met de Dyson Corrale stijltang. Deze stijltang gebruikt minder hitte dan andere stijltangen. Zo bescherm je je haar beter tegen de risico’s van haarschade. Bovendien heb je minder last van pluizig haar met een Dyson Corrale. Je kunt niet alleen je haar stijlen, je kunt de Dyson Corrale ook gebruiken om je haar mee te krullen of golven te maken. Maar het is op de eerste plaats wel een stijltang. Als je zoekt naar een stijltang die je haar zo min mogelijk beschadigt, is de Dyson Corrale misschien wel iets voor jou.

Wat zit er in de doos?

Je koopt niet alleen een stijltang. Bij je aanschaf krijg je direct meer dingen mee. Bijvoorbeeld een oplader. Je kunt de Dyson Corrale namelijk ook draadloos gebruiken. In de oplader heeft de Dyson Corrale 70 minuten nodig om volledig op te laden. Dan kun je de stijltang een half uur draadloos gebruiken. Heb je langer nodig? Dan gebruik je de oplaadkabel. Deze oplaadkabel krijg je ook bij je aanschaf en de kabel kan 360 graden draaien, zodat je flexibel bent tijdens het modelleren van je haar. Tot slot krijg je een reisetui om je Dyson Corrale in mee te kunnen nemen.

Kleuren en cadeau-editie

Dit reisetui is bestand tegen de hitte die van de stijltang kan komen. Zo neem je de stijltang gemakkelijk mee, zonder deze eerst af te moeten laten koelen. Kies je voor een cadeau-editie, dan krijg je ook nog een kam en een borstel. De Dyson Corrale is verkrijgbaar in fuchsia of violet, dus in roze of paars. De borstel en kam passen volledig bij dit design. Niet het gehele apparaat is roze of paars, enkel de details. De Dyson Corrale heeft dus een mooi modern design met een gekleurd randje.

Bron: https://www.dysonaanbieding.nl

Disclaimer
OpwaarderenLebara.nl is niet van Lebara of aanverwant bedrijf, maar een onafhankelijke website. De site geeft informatie over Lebara en verwijst enkel naar Lebara. Er worden geen aanschaffen op of van opwaarderenlebara.nl gedaan en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige zaken.

Beoordeling

5/5

 Onafhankelijk

 Informatief

 Advies

 © 2022 opwaarderenlebara.nl – All rights reserved.