Miele wasmachine

Zoek je in een wasmachine het beste van twee werelden, namelijk betrouwbare techniek en een stijlvolle uitvoering? Denk dan aan een Miele wasmachine. Door een stille en zuinige motor ben je bij een Miele wasmachine verzekerd van een lange, duurzame relatie met een apparaat dat bovendien door veel technisch vernuft zeer gemakkelijk is in de omgang. Natuurlijk wil je hierover graag details.

Dat treft, want details, dat is nu ook nog eens iets waar de fabrikant goed over heeft nagedacht. Voor je overgaat tot een aanschaf wil je dat zelf natuurlijk ook even doen. Daarom volgen hier de belangrijkste eigenschappen van een Miele wasmachine overzichtelijk op een rij.

De trommel en de motor van de Miele wasmachine

Vrijwel iedere Miele wasmachine is uitgerust met een speciale SoftCare-trommel voor een zachte verzorging van de was. Deze trommel draait op een vrijwel geluidloze, stabiele ProfiEco-motor. Die is van een degelijke, duurzame kwaliteit, waardoor de machine misschien wel een leven lang meegaat. De bijzondere verfijnde oppervlaktestructuur van de trommel zorgt daarbij voor extra bescherming van de was.

Bijna iedere Miele wasmachine is voorzien van CapDosing en EasyControl en dragen bij aan een ultiem gebruikersgemak. CapDosing maken het gebruik van Miele capsules mogelijk voor speciaal wasmiddel of wasverzachter. EasyControl doet precies wat je verwacht, namelijk: gemakkelijke controle over het apparaat. Met eenvoudige bediening via sensortoetsen.

Geen paperclips in je afvoerpomp van de Miele wasmachine

De speciale SoftCare-trommel van een Miele wasmachine voorkomt slijtage aan textiel en rekent, door de gepolijste randen van de kleine openingen, ook af met oneffenheden. Zo hoef je niet langer bang te zijn dat je goeie goed gaat uitlubberen. Of dat er kleine stukjes metaal of plastic door glippen. Daarmee behoort het blijven steken van paperclips of haakjes van een bh-bandje in de afvoerpomp behoort ook tot de verleden tijd met een Miele wasmachine.

Een Miele wasmachine is dus een goede investering, met het oog op de toekomst.

Bron: https://www.wasmachine-aanbiedingen.nl/

Disclaimer
OpwaarderenLebara.nl is niet van Lebara of aanverwant bedrijf, maar een onafhankelijke website. De site geeft informatie over Lebara en verwijst enkel naar Lebara. Er worden geen aanschaffen op of van opwaarderenlebara.nl gedaan en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige zaken.

Beoordeling

5/5

 Onafhankelijk

 Informatief

 Advies

 © 2022 opwaarderenlebara.nl – All rights reserved.